mandag 15. oktober 2012

Siste sesong Arbeider fra dette kjøkkenet!

Vil du være med på de siste Fredagskokkeleringene her på kjøkkenet, det siste Lørdagskurset med gjestefest ... eller vil du rett og slett flytte helt inn på dette kjøkkenet? 

Livets veier er svimlende uransakelige - og alt har sin tid. Så har også livet på dette kjøkkenet, og det er med både skjelvende og forventningsfullt hjerte og sinn at jeg nå annonserer siste sesong Arbeider fra dette kjøkkenet. Det har vært et stort privilegium å få lov til å skape og bruke hele dette stedet, hjemmet og denne arbeidsplassen som nå skal falle i nye hender, huse andre mennesker og romme nye historier.
Huset, som er selvbygget, stein for stein med resirkulerte materialer gjennom flere år, legges om få dager ut for salg, og et stort og viktig kapittel i både mitt personlige og mitt arbeidsorienterte liv er over. 
Det ville bety uendelig mye å vite at de som skal stå her ved kjøkkenbenken, når jeg tar med meg slikkepotten videre på ferden, ville komme til å få like stor glede av og sette like stor pris på dette deilige rommet og hele dette vidunderlig gode huset, som jeg selv har gjort. At de som skal nyte måltider foran peisen eller utenfor under eika har like stor glede av å omgi seg med flater og strukturer som tåler tidens tann, som puster og forteller noe om hvor de kommer fra. At de setter stor pris på å ha verdens beste naboer, bo i et stille, men sentralt strøk en salig fergetur fra Oslo sentrum, ti minutters gange gjennom skogen til Steinerskolen i den ene retningen, og langs rolige småveier til halvøyas triveligste barneskole i den andre. En like fin spasertur til badeplass og turområder i skog og mark, med skiløyper og ridesti.Ville du like å bo i dette huset eller kjenner du noen som ville det? Kom på visning første helgen i november eller ta kontakt her hvis du er interessert. 


4 kommentarer:

 1. hei camilla
  for et nydelig hus du har! vi bor på nesodden nå men jeg er stadig på jakt etter noe med litt mer hage.... hvor stort er huset og hvor mange soverom er det? tomt? og sist men ikke minst pris antydning? ha en fin dag! vennlig hilsen helen (jstorsveen@hotmail.com)

  SvarSlett
  Svar
  1. KateLeonSommerseth16. oktober 2012 kl. 12:13

   Hei Camilla!

   Jeg har akkurat samme sprs som Helen ;o)

   Et Fantastisk Vakkert hus!
   bare bildene gir SjeleRo:o) Et sted for Kreativ utFoldelse, Hvile og massevis av Glede <3

   Ha en forts Nydelig dag!

   Vennlig hilsen Kate

   katesommerseth@me.com

   Slett
 2. Hei Helen Juliane og Kate,

  Huset er ca 195 kvm, med 3 soverom i annen etasje og et rom i første etasje som har vært brukt som soverom/kontor/gjesterom i forskjellige perioder. Hagen er ikke så stor (850 kvm), men veldig hyggelig, ganske flatt terreng med plen, (eple, plomme, fersken) og litt kjøkkenhagebed, noen bærbusker og en pergola med gyngebenk under tak. Prisantydningen er ikke helt klar ennå, men vil ligge et sted over 5 m. Megler har akkurat satt igang prosessen med å lage et prospekt, og det er planlagt visning første helgen i november.

  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 3. your house is amaaazing! I love it! congrats :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.