tirsdag 31. januar 2012

Helgekurs på kjøkkenet lørdag 10.mars!

Vårens først helgekurs går av stabelen lørdag 10. mars, og du er hjertelig velkommen! Gjennomgangstema for dagen er bærekraftig matglede, og på menyen står fantastisk velsmakende, velgjørende, vill, vakker, vidunderlig og veldig enkel mat for alle kroppens sanser.

Gjennom denne dagen skal vi skjære, skylle, smake, smatte, morte, mumse, motivere, mmm...e, leke, lytte, overraske, oppdage, eksperimentere, demonstrere, fantasere,  se, le, dele og nyte. Sammen med en håndfull skjønne mennesker (slik blir det hver gang), skal vi boltre oss i frodige, fristende og friske, økologiske råvarer  - fortrinnsvis uten gluten, meieriprodukter, hvitt sukker, gjær og tilsetningsstoffer. Vi skal snakke om hvorfor vi velger nettopp disse ingrediensene og hvordan de gjør oss godt.

Og når så er gjort, tenner vi i peisen, skjenker vin i glassene, setter de kosteligste retter på bordet og inviterer deres nærmeste til en smake-fest de sent vi glemme!

Kurset starter kl 11.00, vi setter oss til bords med gjestene våre kl 18.00 og blir sittende så lenge det er fyr på peisen og lysene brenner.

Har du selv lyst på en slik dag, kjenner du noen som kunne ønske seg det, eller vet du om noen som trenger det?

Send meg en mail eller ring 411 02 995 for påmelding og info!

Kurset koster 1750,- og inkluderer alle råvarer og festmiddag til deg og en gjest.  Påmelding innen 24. februar. Obs! Det er begrenset med plasser på dette kurset.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.