fredag 6. mai 2011

Sommerkokkelering i vakre Bohuslän 12-15 juli!

12-15 juli kan du være med på kokkelering i fjæra, koke verdens beste strandkrabbesuppe med safran og vill gressløk, steke midsommerpannekaker med selvplukket hylleblomst, finne på sommerens deiligste bønnesalat, spise langsom frokost på "Palermo" og middag på svaberget mens solen går ned over Havstensfjord. Innimellom driver du med det du liker best og får lyst til akkurat da. Selv gleder jeg meg til bøkene som venter i bunker, yoga på gresset, rotur til skjæret, loppisbesøk, turer rundt øya, bål og mange, lange gode samtaler med mennesker jeg ikke vet hvem er ennå - kanskje en av dem er deg!


Dette skjer på en bitteliten øy i Uddevalla kommune, 2,5 timers kjøretur fra Oslo. Vi starter med lunsj tirsdag 12. juli og avslutter etter en lang frokost fredag 15. juli. All maten der imellom lager vi sammen, med utgangspunkt i det vi finner i fjæra, i skogen, i bøkene "Bønner og linser" og "Frokost" og det vi ellers måtte la oss friste av blant sesongens friske råvarer.

Kurset koster 3700,- og inkluderer kost og losji med sengetøy, alle råvarer vi bruker og eventuell henting ved bussholdeplass i Uddevalla, Torp.

Det er fortsatt noen få plasser igjen, så skynd deg hvis du vil være med på dette lille eventyret ...2 kommentarer:

  1. Det høres ut som et fantastisk, fantastisk kurs!!! Så utrolig flink du er å bruke evnene dine! Jeg skal anbefale dette!

    SvarSlett
  2. Så hyggelig at du synes det - og at du vil fortelle andre det samme :-)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.