onsdag 25. januar 2012

Vårens kokkeleringer er i gang!

Da er fredagskjøkkenet åpnet for vårens kulinariske eventyr - og du er hjertelig velkommen! Hver fredag framover våren lager vi vidunderlig velsmakende og velgjørende mat av struttende gode råvarer mellom kl 10.30 og 14.30. Menyen vil folde seg ut etter råvaretilgang, inspirasjon herfra og derfra, innfall, innspill og ønsker fra dere som er på kjøkkenet sammen med meg.
Kom og oppdag hvorfor fredagen er blitt høydepunktet i min arbeidsuke!

Du trenger ingen forkunnskaper, heller ikke være spesielt dreven på kjøkkenet, bare lysten og nysgjerrig på næringsrik og ordentlig mat! Kanskje blir du med på å utvikle vårens mest fullkomne suppe, årets tapenade, verdens villeste salat, et superoptikjempefenomenalistisk knekkebrød med bare lure ting oppi? Helt sikkert er det i hvert fall at du vil oppleve og dele mat- og livsglede sammen med andre utrolig hyggelige folk i uhøytidelige og lekne rammer - foran peisen (nå har feier'n vært her også!) og ...  etter hvert under eika.I vår som i høst opererer jeg på klippekort-basis, slik at du kan komme når du har anledning og føler for det:

5 klipp koster 2000,-
3 klipp koster 1500,-
1 klipp koster 550,-

Inviter gjerne med en venn, gå sammen om å spleise på et kort, gi noen klipp i gave til en som kunne ha glede av det eller ønsk deg et klipp eller flere!

Send meg en mail eller ring 411 02 995 for påmelding og info!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.