Julemat med ny, sunn vri og god samvittighet!
Har du lyst til å utvide julemat-reportoaret
med nye sunne alternativer? Lage og servere lekre festmåltider med råvarer som
gjør at du kan boltre deg i godsaker hele julen med gullende god samvittighet?
Uten behov for å begynne et nytt liv med det nye året?
Bli med på et fantastisk helgekurs på Saga på
Inderøy 7-9 desember!
Camilla Jensen, forfatteren av bøkene
"Bønner og linser" og "Frokost" kommer til Saga for å vise
hvordan vi kan improvisere og skape et festbord av sunne, økologiske,
rettferdige råvarer - fortrinnsvis vegetarisk og uten mel- og melkeprodukter.
Sammen skal vi lage et bugnende utvalg av både saltmat og søtmat til julebordet
som ikke står tilbake for tradisjonsmaten mange av oss er vant med. Kurset
passer enten du bare vil ha litt inspirasjon til å krydre opp høytidsmenyen med
noen sunnere innslag eller du vil feire jul med helt ny matvri.
Helgen starter fredag 7. desember kl 18.30,
hvor kursdeltakerne kommer til duk og dekket middag. Resten av helgen lager vi
alle måltider sammen, og avslutter etter en lang brunsj søndag 9. desember.
Pris per person: 4800,- inklusive overnatting
og alle råvarer.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.