tirsdag 27. desember 2011

Riktig god jul!

Takk for alle gode samlinger her på kjøkkenet mitt i høst! Det har vært en berikelse å få kokkelere og fabulere om mat og livet med så mange fantastisk flotte mennesker. Jeg ønsker dere hver i sær en salig god jul og en strålende flott inngang i det nye året! Og så håper jeg å få se mange av dere igjen når vårsemesteret tar til.

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg ønsket meg kokeboken din om bønner og linser til jul, og har vært heldig og fått den. Hurra! Nå gleder jeg meg til å gå i gang. Har du tips til butikker i Oslo som selger de økologiske ingrediensene, og hvor man finner et godt utvalg av bønner og linser? Da blir jeg glad.
  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 2. Hei Kristin,

  Så hyggelig at du er begeistret for bøkene og at du fikk ønsket ditt oppfylt :)

  Selv handler jeg ikke så ofte i Oslo, så jeg har ikke så god oversikt over utsalgssteder. Generelt har jo en del helsekostbutikker en del matvarer. Røtter i Ullevålsveien har stort utvalg og er en butikk jeg liker å handle i når jeg er på de kanter. Ellers har Meny en del økologisk, og min handlefilosofi går ut på å handle mest mulig alternativ og økologisk mat i dagligvarehandelen for å gi signaler om at det er et marked for dette. Det jeg ellers ikke får tak i der, handler jeg i helsekosten. Men dette er en balansekunst, for jeg er samtidig tilhenger av å støtte nisjebutikkene og handle utenfor kjedene. Aller best liker jeg å handle rett fra produsentene. Bondens marked, som arrangeres lørdager rundt om i byen, er også et alternativ. Bønner og linser har de mye av i helsekosten og i såkalte innvandrerbutikker, fek.s i Brugata, på Grønnland eller Grünerløkka, og mange steder ellers i bydelene. Håper dette var til hjelp, og at du får glede av boken. Hilsen Camilla

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.