Et maraton-kurs med en gjeng flotte 12-åringer og 10 forskjellige retter gjorde denne helgen til noe utenom det vanlige på mitt kjøkken. De unge kokkene var ivrige, interesserte og hardt arbeidende fra tidlig på formiddagen og helt fram til vi kunne ønske deres øvrige familiemedlemmer velkommen til vakkert dekket bord og et deilig måltid utpå ettermiddagen.
På menyen sto blant annet Englebarn, rosmarinpuré, knekkebrød, Elefantbønner med ovnsbakte cherrytomater, forkjølelses-smoothie, persillefeta, grønnkålpesto og bokhvetepannekaker med lønnesirup. Og da festen var slutt og gjestene hadde takket for seg, var det hverken smitt eller smule igjen på fatene.
Velkommen igjen!
Takk for en inspirerende blogg!
SvarSlettLegger den flotte bloggen din på min linke-liste : ) http://www.comeclean.no/Linker
Grønnkål pesto? vi har også grønnkål i drivhuset, skal jammen meg prøve u det :) tusen takk for en svært så inspirerende logg!!
SvarSlettmvh, en ny følger :D