mandag 19. september 2011

Ukens absolutte høydepunkt for meg!

Fredagsformiddagene peker seg etter hvert helt klart ut som et deilig høydepunkt i min brokete uke - når benken er skurt og det samler seg ulike kokker på kjøkkenet mitt for å leke og eksperimentere, smake, lukte, nyte, le og lære.

Sist fredag startet vi med en tur i kjøkkenhageflekken min, en irrgrønn grønnkål-melon-smoothie og to hummus-varianter. Søte, friske fiken forvandlet vi til himmelsk rosa syltetøy som vi nøt på frø-spekkede knekkebrød med chêvre.

Og som alltid, disse fredags formiddagene, var det sol under eika, og vi lot helgen sige inn på oss til fuglesang og en Petit Chablis. Er det noe rart jeg gleder meg til å gå på jobb på fredag?

Får du lyst til å komme og være sammen med oss, er det fortsatt hjerterom, og enda mange fredager igjen å kokkelere!

Send meg en mail for mer info og påmelding!

4 kommentarer:

 1. Fikensyltetøy er så vidunderlig godt!!! Et fikenminne til deg: Der hvor jeg bodde i Ecuador, i kystbyen Machala, var det en ganske grå og dyster gate hvor selgere sto med svære jerngryter hvor de kokte fiken med panela - brunt sukker fra sukkerrør - og lime og kanelstang, tror jeg. Og så solgte de disse euforiskduftende herlighetene med fersk, salt, ost. NAM!

  SvarSlett
 2. Får det ikke til på fredager i høst heller, Camilla! Men håper du lager flere helgekurs. Jeg har utrolig stor glede av begge kokebøkene dine, og ungene elsker grovbrødet i "Frokost". Og mye annet derfra!

  SvarSlett
 3. @ Elri - tusen takk for vakre minner, en vidunderlig liten reise denne våte, grå tirsdagen på hjemmekontoret mitt!

  @ Kristin - det er jo kjempehyggelig at du har lyst, så da håper jeg det klaffer en helg snart! Er det en helg i høst som kunne passet for deg? Fredag kveld og hele lørdagen? Det er fint for meg å sondere terrenget med folk som faktisk har lyst til å komme :-)

  SvarSlett
 4. Jeg kikker i kalenderen og sender deg en mail :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.