onsdag 21. november 2012

Soulfood & food for the soul it was!

En eventyrlig arbeidsuke i landsbyen Aourir på Marokkos vestkyst, sammen med en entusiastisk og sjeldent trivelig gjeng, har foldet seg ut som en strålende varm perlerad jeg dypt takknemlig og inspirert legger øverst i skattekisten!

En salig blanding kortreiste, solmodne råvarer, støv, samtaler, stillhet, farger, søppel, skjønnhet, arabiske tegn, gebrokken fransk, skyfri himmel, fristende brødhull i veggen, pruting i souken, morgenmeditasjon i friluft,  grillet hummer på taket, slør og bikini, kameler og surfere, paradisiske daler, inntørkede elveleier, kattekrek, dampende taginer på lokale kjøkken, nymalt kummin og kanel, barnelek i smug og skolegårder, strandede skilpadder, hundeglam og bønnerop, stup, horisont, honning og oljer, lær og gammelt sølv, kalkuner på slaktebenken, Atlasfjellene i natt og regnbue, Orion på hodet, liggende månesigder, varme smil, sky blikk, begeistrede tilrop, ubegripelige gester, manøvrering i storbytrafikk, møkkete 20-dirhamseddeler som har byttet eiere hundrevis av ganger, te på et fortau, gode Fathima som har vasket opp og Hussain with no problems ... de er alle edelstener i denne reisens mosaikk!

Takk Åsmund, og takk dere som var med oss på denne turen - hjertelig velkommen skal dere og dere andre være, som har lyst til å være med på reise ved en senere anledning - tilbake til Banana Village eller et annet fabelaktig sted på denne vidunderlige kloden!


3 kommentarer:

  1. Fine bilder. Inspirerer i høst/vinter mørket her i nord♡

    SvarSlett
  2. Tusen takk for en flott tur! Det frister til gjentakelse både å reise tilbake til Marokko eller aller helst til andre spennende steder med gode mattradisjoner.Klem fra Tone

    SvarSlett
  3. Si ifra i god tid neste gang :O) Dette er inspirerende, du er inspirerende! Bildene dine er inspirerende! og maten....mmmm fantastisk<3

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.