lørdag 23. juni 2012

Kulinarisk feriekoloni på Nesodden 14-16 juli!


I samarbeid med Kolonihagen inviterer jeg i år til kulinarisk feriekoloni på Nesodden 14. - 16. juli!

Lengter du etter inspirasjon til å lage velgjørende og vidunderlig god mat av økologiske råvarer? Tid til å gjøre en investering for kropp og sjel? Noen dager for deg selv eller sammen med en venn, kjæresten, tanten, broren eller bestemoren din? Å gjøre noe annerledes, noe deilig og lurt? 

Fra lørdag 14. til mandag 16 juli er du velkommen til å tilbringe langsomme og innholdsrike døgn her på kjøkkenet og i hagen - med herremåltider vi lager sammen av sesongens friske, økologiske råvarer levert av Kolonihagen. Innimellom rusler vi en tur på stranden eller til badehusene og tar oss en dukkert, slanger oss i pergolaen med noe duggfriskt i glasset, kanskje en bok, sitter med bena i kors på gresset, går tur eller tar oss en lur. Og når solen daler, gjør vi likeså foran bålgryta og deler mer mat og tanker - små og store.

Vi starter med tidlig lunsj kl 11.30 lørdag 14. juli og avslutter etter en salig lang frokost mandag 16. juli. Kurset foregår i Løkkeveien 2 på Nesodden og koster 3250,- inkludert kost og losji.

Ring Camilla på 411 02 995 eller send en mail for mer info og påmelding!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.